Midsommar!

Midsommar på fredag då! Vad ska ni hitta på för roligt då? 
Min dröm midsommar är att hela familjen hyr en stuga, dansa runt midsommarstången, grillar, spelar massa spel och plockar 7 blommor. 
Och i år får jag nästan göra allt detta, får i alla fall vara med hela familjen, förutom min älskade mormor, farmor o pappa då men nästan hela familjen. Perfekt då kroppen inte mått så bra den senaste tiden så ska de bli skönt att ta de lungt o bara andas. 
 
Ska även baka en sommartårta. Hade gärna velat gjort någon rolig tårta men plånboken säger stopp så får bli en vanlig midsommar tårta :) 
 
Förr förra midsommar så jobbade jag och förra midsommar så var jag sjuk så var länge sen jag firade med mina vänner. Så det hade oxå varit kul att samla alla och ha de mysigt. Men nu är det så många som är på olika platser så en midsommar med två fina barn och familjen blir perfekt för mig! :) 
 
Midsommar 2011 var verkligen en bra midsommar.. Lärde känna massor av nya människor och hade då alla mina närmaste hos mig på samma ställe. Men ja alkoholen då gjorde sitt med tjaffs men det var ändå en bra midsommar! 
 
Vad brukar ni göra som tradtioner på midsommar?