20/2-2017 / Ibland blir inte livet som man tänkt sig. Ibland åker det förbi en!

När man får veta att sin bästa vän som inte är sin bästa vän längre är gravid. Är så glad för denna tjejs skull och så lycklig att hon äntligen är gravid och fått sin drömprins. Det förtjänar hon, hon förtjänar all lycka i världen. Speciellt efter allt hon gått igenom! Men fick mig att nästan börja gråta och tankarna snurrade runt i huvudet. När vi var yngre så sa vi alltid att vi önskade vi blir gravida samtidigt och att hon skulle va gudmor till mina barn och jag till hennes. Men nu står vi här och hon är gravid men vi pratar inte ens! Är så fruktansvärt ledsen över det. Önskar av hela mitt hjärta att jag kunde få ha henne i mitt liv, ni anar inte hur mycket jag saknar denna person! Men har gjort allt jag kan för att få upp kontakten men misslyckas för varje gång och mitt pyske klarar inte av att kämpa med att få upp den för blir lite knäckt varje gång jag misslyckas och det är de jag inte orkar eller klarar av att ta igen. Att misslyckas att få henne tillbaka. Skulle hon komma tillbaka imorgon så skulle jag ta tillbaka henne direkt, ingen snack om saken! Vi hade endå upplevt allt tillsammans, hon visste allt om mig och jag allt om henne..
 

Men ibland blir inte livet som man tänkt sig och ibland går man inte hand i hand hela livet. 
Jag brukar säga att dem som blir ens ovänner har blivit det av en anledning och aldrig brytt mig att få tillbaka någon som man blivit ovänn med. Men enda från första början detta hände så har jag ångrat mig och önskat att det blivit bra igen. Vi fick upp kontakten där ett tag och pratade i några dagar via sms och telefon. Jag minns att jag var den som stöttade dig för att träffa en kille som nu ska bli pappa till ditt barn. Sen hände något som jag inte fått svar på och du slutade svara mig sen dess har jag inte hört ett ljud ifrån dig. Önskar jag kunde få veta vad som hände.. Såg dig här om dagen på affären men visste inte hur jag skulle bete mig men du tittade inte ens på mig fast vi mötte våra blickar och du bara gick.. Då sprack mitt hjärta ännu en gång, försökte va så stark och låtsasdes inte bry mig. Men inserst inne så grät jag, för ville bara springa fram till dig och ge dig en stor kram. Men visste att du inte skulle kunna ta emot den.. Eller så skulle du ta emot den men inte få tillbaka dig som min vän och vet inte om jag klarar av att få förhoppningar att få tillbaka dig igen och sen förlora dig igen!

Såhär hade jag inte tänkt att vår vänskap skulle bli, bortblåst..Drömmer om dig väldigt ofta men bra drömmar. Att vi har en vänskap igen. Men för någon dag sen så var de ingen bra dröm utan jag förlorade dig i drömmen precis som jag gjort nu.. Men vill du att jag ska släppa taget om vår vänskap så gör jag det, jag bryr mig så pass mycket om dig att jag skulle låta dig va i sånafall!

 Men som jag skrev så önskar jag av hela mitt hjärta att vi hittar tillbaka till varandra en vacker dag. Men om vi inte hittar tillbaka till varandra så önskar jag dig all lycka till i livet och med din bebis och din stora kärlek! Vet att drömmen din var just detta och så lycklig att du får allt du önskat dig i livet..

Önskar dig ingenting annat än lycka! Jag kommer alltid att bry mig om dig och älska dig som om du var min egna syster <3