Positiv energi <3

 
Denna helg har varit så bra, trots all energi har försvunnit så har jag fått mer poisitv energi i mig! :)
 
Igår var jag hos tandläkaren fick lite skäll för jag har slarvat med vissa saker. Så nu jäklar vågar jag inte göra allt än att göra sakerna rätt ^^ Men avgudar min tandläkare, han vill liksom veta allt som händer i mitt liv med sjukdomarna. Om jag får hjälp, vilka mediciner som funkar, vilka som inte funkar, framgångarna och allt som rör sig om mig. Mår jag dåligt pågrund av biverkningarna så söker han saker på datorn för att försöka hjälpa mig. Helt underbar tandläkare, önskar att han kunde varit annan läkare oxå! Han bryr sig verkligen om sina patienter :) Dagens ros till honom<3 
 
Efter det så mötte jag upp Mamma på stan, gick runt och kikade lite. Fyndande lite smink på hm, nytt puder då jag hellre har det på sommaren, ett nytt läppstift och en läppenna. Så snygga :D 
Sen mötte jag upp en ny funnen vän på stan så kikade vi lite på studenterna. Ack så många minnen både hon och jag fick. Nästan så man fick tårar i ögonen för minnerna är så härliga. Sen mötte vi upp Mammas granna Amal(stavning) och hennes 3 barn som jag totalt avgudar :) Så blev lite mer titt i affäerna sen tittade på studenterna igen. Skildes åt och mamma&jag gick till US pizza där mammas kille jobbar, tog en pizza och umgicks bara! :) 
 
Och klantiga jag hoppade av cykeln och skulle parkera den utanför Coop men såg mig inte för och såg inte kanten som kom så trampande sent med hela foten, så kändes som foten böjde på sig snett. Fyfan vad ont det gjorde, trodde foten gick av haha! Tur så blev det bara en stukning så jag överlever, men fick mardröms scen framför mig att jag skulle få gips och hoppa på kryckor hela sommaren hahah! 
Dessa två fynd är ifrån Hm. Hm´s egna märke. Första bilden är ett lite mattare läppstift i rosa skiftning. Namnet står på bilden. 
Andra bilden är oxå Hm´s egna märke och det är ett glasigare läpppenna/läppstift som går i skiftning till lila. Namnet står på bilden!
 
Vidare till stan, tog en mjuklglass och bara satt i solen och njöt av sommaren! Sedan hem till Mamma, öppnade en flaska vin, åt popcorn och spelade kort. Njöt av livet helt enkelt, var så skönt med sol och lite värme för en gångs skull :) 
 
 
Sen vid lunch idag kom pappa och hämtade upp mamma och mig. Han har äntligen fått en bil igen så kul att se hans glädje att ha det igen :) Åkte till Rusta för att köpa saker till balkongen, eller rättare sagt Pappa köpte och ville ge mig lite saker så jag kan få det mysigt o fint på balkongen och han vet att jag har dåligt med pengar. Vet att du inte ser detta, men tack så otroligt mycket för allt pappa. Älskar dig mest <3 

Så imorgon kommer han över så ska vi fixa balkongen så ville va snäll så lagade extra mycket mat idag så han kan få hem matlåda även bakade Sverige kaka med hallon fyllning så vi kan fika lite och lite som tack för allt :) Sen imorgon kväll så ska äntligen jag,mormor och mamma spela bingolotto. Lugn och perfekt helg. Så otroligt lycklig att jag har min fina familj som alltid ställer upp för mig. Älskar er så mycket <3 <3 

 
  
 
Ikväll skulle jag gått över till Lotta och festat lite men kroppen är helt slut och har otroligt ont. Ingen energi alls trots dagarna gett mig positiv energi så har jag ingen orka göra energi. Så blev lite matlagning och nu mys framför tv med lite godsaker :)