Ett glatt inlägg <3

Nu kom det 2 negativa inlägg efter varandra men det är lite vad min blogg är tillför oxå att jag ska få ur mig allt jag har inom mig. Men nu kommer faktiskt ett inlägg som är något bra!
 
Igår var det tisdag, andra dagen på veckan. En dag på veckan som jag faktiskt tycker om väldigt mycket som jag längtar efter.. Den dagen brukar jag alltid hämta min prinssessa på dagiset och gå med henne på dansen. Alltid lika kul och underbart när man går in genom dörren på dagiset och hon ser en. Springer samtidigt som hon skriker faster och ger mig bamse kramen och pussen men igår insåg hon att jag hade läppstift så fick en puss i luften istället.. Men sånt kan jag leva på 1 vecka till veckan efter. Hon förgyllar min vardag så mycket.. Får en alltid att må bra <3 
Men denna dag var hon väldigt trött och orkade inte dansa mer än 15min och så kan det vara ibland. Så vi satt o myste med hennes hello kitty gosdjur (som jag vann åt henne förut) sen gick vi hem till resten av familjen och åt mat. Förut var jag jämt trött och inte orkade leka men nu ger hon mig någon slags energi och glädje där jag orkar leka med henne och faktiskt gör det. Då jag ser hennes glädje när man sitter o lägger pyssel eller leker frisör det kan ingen tacka nej till! :)
Hon berättade även att hon skulle bli doktor när hon blir stor för att ta hand om mig och mamma. Vilken 5årig flicka säger det. Hon vill att vi ska bli friska då vill hon göra det åt oss. Men hon har även förstått att när jag är med henne så mår jag bra och har "inte ont" men direkt när jag åker ifrån henne får jag ont. Hon går runt och säger att hon är fasters medicin. Vist man kanske inte ska lära barn mediciner och smärta men när hon har en familj som har ganska stora problem med smärta och detta är vår vardag så kan man försöka få henne att lära vår vardag men på ett annat sätt som hon förstår! 
 
Synd bara att nästa tisdag är sista gången på dansen sen är det faktiskt dansuppvisning ska bli så kul att se henne dansa på en scen för första gången. Minns mina dansuppvisningar, hur roligt det var. Hon kanske inte ser det på samma sätt nu men vet att hon kommer göra det sen. Så fram med systemkameran och kanske få brorsan att ta med sin o spela in så man har något att se tillbaka på! :)
 
 
Detta är från några av mina dansuppvisningar :)
 
 
 
 
Även här när jag började dansa som liten :)