Ett antal år senare :)

Har ni någon gång varit med om att ni träffat en person 8år senare och tänkte varför satsade jag inte för?
 
 
Precis vad jag kände igår. När jag var yngre tänkte jag inte så mycket och inte så mycket vettigt inom killar. Ville jag ha någon så fick jag oftas killen. Men under den tiden så glömde jag bort alla snälla killar som fanns där, jag viste att någon kanske var kär i mig som skulle gjort mig till den lyckligaste i världen. Men ändå så sket man i det och "letade" vidare på något sätt. Idag så tänker jag helt annorlunda men önskar att jag kunde ha tänkt annorlunda för några år sen oxå. För fanns en del fina och otroligt snälla killar som jag gick miste om.
 
Men 8år senare ungefär så inser man shit jag kunde ha fått en otroligt bra kille som nu redan är tagen. Och det förstår jag, den tjejen kan känna sig lycklig. På något sätt hade man önskat att personen var singel för någon speciell känsla kom tillbaka i nån sekund och kom på hur glad och roligt jag hade med denna person.
När man får höra att "Jag var verkligen kär i dig för flera år sen. Hade jag varit singel hade jag försökt igen. För du är en vacker tjej" Dem orden värmde verkligen och blev glad att höra det. Men ändå blev jag sur på mig själv, varför gjorde jag inget åt det för flera år sen när det hände. Varför öppnade jag inte mitt hjärta o vågade släppa in någon riktigt? Men men sånt är livet man inser sina misstag i efterhand eller hur?! :)
 
Vilket fall som helst så är jag så otroligt lycklig för denna person att han lever med en tjej som gör han lycklig och ger honom all kärlek. De gläjder mig för han förtjänar verkligen det bästa :) 
 
Blev i alla fall super glad att få träffa denna person och hans kompis. Saknat dem alla för vi hade otroligt bra tid ihop och hittade på roliga saker. Så en del minnen kom tillbaka.
 
Men en vacker dag kanske jag vågar släppa in någon som kan göra mig lycklig :)